THE WATERFRONT - DUPLEX

Distinguishing the public from the private spaces, this home was designed to enhance the movement and comfort of people, elevate social gatherings and use colour therapy for bedrooms and studies.


Work & school from home were also taken into account, orienting desks for optimal focus, shades for light, fabrics for sound and a key feature: attention restoration through a constant connection with the outdoors.

Sustainability being a focus of this project, a reclaimed, up cycled dining table became a centrepiece for the dining area - and vernacular artworks  stepped in to give the home a character that combined the modern, international and traditional perspectives of Hong Kong.

 
 

<   Back to Interiors   >

 
  • Instagram

©2019 by Christine Ritter Design Works